grillowe steki z sosem gorczycowym.jpg

grillowe steki z sosem gorczycowym.jpg
Rozmiar 10 KB
Grillowane steki z sosem gorczycowym
Ilość: dla 4 osób

Niezbędne składniki:
600 g rostbefu
100 g jogurtu naturalnego
2-3 łyżki majonezu
2-3 łyżki oleju

Produkty KAMIS:
2-3 łyżki Musztardy francuskiej
Przyprawa do potraw z grilla Grill klasyczny

Rostbef pokrój na 1,5 cm plastry, oprósz przyprawą grill klasyczny, posmaruj olejem wymieszanym z musztardą francuską, odstaw na kilka godzin w chłodne miejsce. Mięso smaż tylko po jednym razie z każdej strony. Podawaj z sosem z jogurtu, majonezu z dodatkiem musztardy francuskiej.
  • zanotowane.pl
  • doc.pisz.pl
  • pdf.pisz.pl
  • mendoza76.opx.pl
  •