owocowe szszłyki z łososiem.jpg

owocowe szszłyki z łososiem.jpg
Rozmiar 11 KB
Owocowe szaszłyki z łososiem
Ilość: dla 4 osób

Niezbędne składniki:
400 g filetu z łososia
1 pomarańcza
1 mango
1/2 ananasa
oliwa
1 łyżka miodu

Produkty KAMIS:
Przyprawa Kamis Fit up! do potraw z ryb i owoców morza
100 ml Octu balsamicznego

Łososia i owoce pokrój na kawałki, nadziewaj na szpadki do szaszłyków, oprósz Kamis Fit up! do potraw z ryb i owoców morza. Posmaruj oliwą, odstaw na kilka godzin. Upieczone na ruszcie szaszłyki podawaj z sosem ze zredukowanego octu balsamicznego z dodatkiem miodu. Zredukowany ocet balsamiczny uzyskuje się, gotując ocet przez kilka minut.
  • zanotowane.pl
  • doc.pisz.pl
  • pdf.pisz.pl
  • mendoza76.opx.pl